Experts zijn verbluft over deze vreemde methode om talen te leren




Wil je snel en effectief een taal leren, of ben je op zoek naar een praktische tolk die je in je zak kunt steken? Taalassistent LingoGet biedt uitkomst for beide

Om een ​​nieuwe taal op hoog niveau te leren, kun je niet alleen traditionele methoden gebruiken, die bestaan uit leren uit studieboeken en woorden stampen. Begin met het gebruiken van effectievere taalstudiemethoden waar je waarschijnlijk meer van zult genieten.

Deskundigen op het gebied van taalstudie zijn het erover eens: om een nieuwe taal te leren, moet het leerproces leuk zijn. Je moet de manier waarop je de taal leert veranderen, en nog belangrijker, je moet de taal vanaf het begin spreken.

Maar hoe doe je dat als je uitspraak niet juist is en je niet de juiste taalbank gebruikt?

Koop de beste elektrische docent vreemde talen LingoGet, die je zal helpen met alles wat je nodig hebt om een taal te spreken. Dankzij het kleine formaat kun je het eenvoudig in je zak steken en kun je het in principe altijd bij je hebben.

Docent in je zak


LingoGet is het meest effectieve en voordelige elektronische apparaat dat je kunt kopen voor het leren van vreemde talen. Het is gebaseerd op wetenschappelijke methoden waarbij met elke taal is gewerkt, en het heeft meerdere tests ondergaan die zijn ontworpen om je op weg te helpen buitenlandse sprekers te begrijpen. Je kunt het gebruiken om alle benodigde taalvaardigheden en niveaus te oefenen. Het verbetert niet alleen je uitspraak, maar ook je schrijf-, lees- en luistervaardigheid.


Vergeleken met dure taalcursussen, studieboeken en een enorme hoeveelheid middelen die je nodig hebt voor het traditioneel leren van vreemde talen, is LingoGet een zeer effectief en voordelig alternatief om een ​​nieuwe taal te leren. Je kunt het gebruiken om meer dan 30 wereldtalen, sneller dan ooit tevoren te leren.

Wat kun je doen met de taalassistent?


  • Je kunt thuis meer dan 30 wereldtalen leren.
  • Je kunt kiezen uit één van de 3 moeilijkheidsniveaus.
  • Besteed minder tijd aan het leren van woorden, en meer aan het spreken van de taal.
  • Bespaar tijd die je normaliter zou spenderen aan taalstudie.
  • Je kunt voortgang zien met lessen van 10 tot 15 minuten, die je zelfs met weinig vrije tijd kunt doen.
  • Zeg gedag tegen oude en niet-effectieve taalstudiemethoden en begin met leren op een moderne en leuke manier, die effectiever is.
  • Reis naar het buitenland zonder de talen te kennen.
  • Je kunt automatische spraakherkenning op straat proberen.
  • Je kunt het gebruiken om spraak in tekst om te zetten.
  • Gemakkelijker reizen dankzij directe vertalingen van gesproken tekst. En uiteraard, kun je er veel plezier mee hebben.

Hoe werkt het leren van vreemde talen met LingoGet?


Tijdens het leren van een nieuwe taal, leer je eigenlijk niet de nieuwe taal. Je gebruikt het.

Het leerproces werkt volgens het principe van herhalen en onthouden van nieuwe woorden, uitdrukkingen en zinnen. Het systeem zorgt ervoor dat je woorden herhaalt totdat je er vertrouwen in hebt dat je de taal in het echte leven kunt gebruiken.

Wanneer je een nieuwe taal begint te leren, ligt de nadruk op het leren van de juiste woorden.

Snap je ook niet waarom je bij taallessen op school een hoop woorden leert die je nooit zult gebruiken? De ontwikkelaars van de slimme taalassistent en vertaler LingoGet begrijpen dit leerconcept ook niet. Daarom bieden we veelgebruikte zinnen, die je kunt gebruiken voor alledaagse gesprekken. De taaldocent die door LingoGet wordt gebruikt, leert je de eerste 1000 woorden tot 8x sneller dan standaard schoollessen.

Bereid je met LingoGet voor op situaties uit het echte leven.

De spraakopnames zijn gemaakt door moedertaalsprekers die een perfecte uitspraak hebben. De uitspraak kun je eenvoudig aanleren door er simpelweg naar te luisteren. Op deze manier kun je veelvoorkomende beginnersfouten eenvoudig vermijden en kun je de basisvaardigheden van de taal overnemen. Onze spraakopnames verhogen de effectiviteit van het leren, wat je niet krijgt bij dure taalcursussen of wanneer je de taal leert van een moedertaalspreker.

Leer vanaf het begin zonder fouten.

De beste taalexperts hebben aan de vertaalsoftware voor dit apparaat gewerkt. Daarom kun je er altijd zeker van zijn dat vertalingen correct zijn en kun je erop vertrouwen. Dankzij interactieve trainingsdialogen verkrijg je ook zelfvertrouwen in het spreken van de vreemde taal en leer je spreken op hoog niveau.

Met LingoGet kun je zoveel talen leren als je wilt. Je bespaart ook geld en hebt veel plezier.


Installatie en configuratie van het apparaat

Heb je eindelijk je persoonlijke taalassistent LingoGet in de hand en kijk je ernaar uit om met de taalassistant op zak op reis te gaan?

Voordat je het volledig kunt gebruiken, dien je het te activeren en koppelen aan een mobiele app op je smartphone. Je kunt het eenvoudig downloaden in de App- of Play store, afhankelijk van je besturingssysteem. Je zult gedetailleerde downloadinstructies voor jouw apparaat ontvangen.


In de mobiele app kun je de taalinstellingen of het moeilijkheidsniveau wijzigen, maar je kunt ook aangeven hoe je het apparaat zal gebruiken (als vertaler of docent). Ben je van plan de taal te leren via traditionele methodes of ga je dit apparaat gebruiken als slimme taalassistent, dat tevens werkt als je persoonlijke tolk?


Gebruik onze exclusieve link om hoge kortingen te krijgen👇
Krijg LingoGet met 50% korting!

Veelgestelde Vragen


Waar kan ik LingoGet kopen?
Je kunt de taalassistent online kopen in de officiële webshop.

Hoeveel kost het apparaat?
Je kunt de huidige prijs hier vinden op deze website (soms zijn er acties). Je kunt het apparaat dus voor een lagere prijs aanschaffen.

Hoeveel kost de verzending?
De verkoper biedt gratis verzending. Je ontvangt het apparaat in slechts enkele dagen.

Tot wanneer kan ik het retourneren?
De verkoper biedt een 30 dagen niet goed, geld terug garantie.

Hoeveel talen kan ik leren?
Met onze elektronische vertaler en taaldocent leer je meer dan 30 wereldtalen, waaronder traditioneel Engels, Duits, Frans of Spaans. Dankzij de geïntegreerde spraakherkenningstechnologie kun je eenvoudig van de ene taal naar de andere overgaan. Je hoeft slechts te beginnen met spreken en het apparaat herkent zelf welke taal je spreekt.

Kan ik het apparaat gebruiken als persoonlijke vertaler?
Ja, het apparaat heeft een revolutionair systeem voor spraakherkenning. Dankzij deze technologie krijg je direct feedback en direct vertalingen. Indien je de technologie gebruikt voor transcriptie (van spraak naar tekst), kun je het volledige gesprek ook opslaan als een tekstbestand op je telefoon.

Kun je het apparaat los gebruiken?
Helaas niet. Om toegang te krijgen tot alle functies, dien je het apparaat te koppelen aan een app op je smartphone. Je kunt dit downloaden in de AppStore of Google Play. De slimme taalassistent communiceert via Bluetooth met je telefoon.

Hoe verander je de taal en het moeilijkheidsniveau van de taal die je studeert?
Met behulp van de gekoppelde app kun je alle instellingen van je taalassistent wijzigen. Wil je twee talen tegelijkertijd leren? Geen probleem, je kunt tussen talen wisselen in de app, waar je ook de moeilijkheidsniveaus, het type oefening en nog veel meer instellingen kunt wijzigen.

Krijg LingoGet met 50% korting!


Krijg vandaag tot 50% KORTING op jouw LingoGet!

Pas korting toe & Controleer beschikbaarheid
DIT IS EEN ADVERTENTIE EN GEEN ECHT NIEUWSARTIKEL, BLOG OF CONSUMENTENBESCHERMINGSUPDATE
MARKETINGOPENBARING: Deze website is een marktplaats. Als zodanig dien je te weten dat de eigenaar een monetaire band heeft met het product en de diensten die op de site worden geadverteerd. De eigenaar ontvangt een vergoeding wanneer een gekwalificeerde lead wordt verwezen, maar dat is dan ook alles.
ADVERTENTIEOPENBARING: Deze website en de producten en diensten waarnaar wordt verwezen op de site zijn advertentiemarkten. Deze website is een advertentie en geen nieuwspublicatie. Alle foto's van personen die op deze site worden gebruikt, zijn modellen. De eigenaar van deze site en van de producten en services waarnaar wordt verwezen op deze site bieden alleen een dienst waarbij consumenten kunnen verkrijgen en vergelijken.